Schakel naar binnen-coaching

Heb je ook vragen als: waarom kom ik steeds dezelfde problemen tegen, waarom is geluk me precies niet gegund? 

WIE ben ik en WAT wil ik echt, wat is mijn LEVENSDOEL, HOE krijg ik terug vat op mijn leven .....  

Wil jij meer weten over jouw innerlijk zelf/ zelfkennis/ bewuste - onbewuste emotionele trauma 's, voorouderlijke patronen....

Wil jij weten waarom bepaalde aandoeningen van je organen blijven of waarom je gevoelig blijft voor bv luchtweginfecties, keelontstekingen.....

Je bewuste kan jezelf en anderen om de tuin leiden maar paarden reageren op je onderbewuste en daar zit de kracht om de dingen in de kern te veranderen en  kan je patronen uit het gezin doorbreken, of een bepaald trauma of diep gewortelde overtuiging rond bv waardegevoel, zelfliefde, bestaansrecht.. transformeren zodat het een plaats krijgt of zelfs losgelaten kan worden.

Komt dit allemaal bekend voor? 

Wil jij graag verandering vanuit de kern? 

Dan is een coaching via paarden iets voor JOU!

wil je weten hoe anderen het ervaren? lees dan de testimonials bij Meer pagina's ;)


Contact: 

Elke Huypens  (intuitief coachen voor mens en dier )

Henk van 't Net (systemisch coachen en ook bedrijven)