Schakel naar binnen-coaching

Heb je ook vragen als: waarom kom ik steeds dezelfde problemen tegen, waarom is geluk me precies niet gegund? 

WIE ben ik en WAT wil ik echt, wat is mijn LEVENSDOEL, HOE krijg ik terug vat op mijn leven, hoe kom ik in balans tussen met rationele harde en intuitieve zachte kant.....  

Wil jij meer weten over jouw innerlijk zelf/ zelfkennis/ bewuste - onbewuste emotionele trauma 's, voorouderlijke patronen, zit je in overleef modus....De patronen van onze voorouders, alsook onze vorige levens en verbinding ziel/materie hebben een impact op onze levensflow. Ook daar geeft een opstelling tussen de paarden verrassende inzichten.

VROUW ZIJN: Als vrouw dragen we nog vaak het juk van oordeel, angst om vrouw te mogen zijn.. Eeuwen lang is het gevaarlijk geweest om een slimme , mooie, mondige, zelfstandige vrouw te zijn en dit dragen we nog steeds mee... Nu is het tijd dat wij ons vrouw zijn terug mogen omarmen en laten stralen! Graag help ik je hiermee met opstelling tussen de paarden, via assertiviteit oefeningen met paard en onze vrouwencirkels die vanaf de zomer starten.

Wil jij weten waarom bepaalde aandoeningen van je organen blijven of waarom je gevoelig blijft voor bv luchtweginfecties, keelontstekingen.....Achter een fysiek probleem kan een emotie de boel draaiende houden. Een opstelling tussen de paarden kan inzichten geven over deze emotie.

Je bewuste kan jezelf en anderen om de tuin leiden maar paarden reageren op je onderbewuste en daar zit de kracht om de dingen in de kern te veranderen en  kan je patronen uit het gezin doorbreken, of een bepaald trauma of diep gewortelde overtuiging rond bv zelfwaardering, zelfliefde, bestaansrecht.. transformeren zodat het een plaats krijgt of zelfs losgelaten kan worden. 

Zijn er nog dingen niet uitgesproken met personen die reeds zijn overgegaan dan kan een opstelling/consult Elke een verlichting brengen.

Zijn paarden niets voor jou ?  Tijdens consult in de humane praktijk komt er  na causopractisch onderzoek en de behandeling veel informatie over de klacht, welke emotie gaat gepaard met de fysieke klacht en samen kijken we via kennis systemische en de energetische connectie naar de oorzaak en wat kan helpen om blokkades aan te gaan.

Ook Evelyne gaat via wandelcoachings of ademhaling je naar binnen brengen en helpt je zo om wat nog vast zit, los te laten.


wil je weten hoe anderen het ervaren? lees dan de testimonials bij Meer pagina's ;)


Contact: 

Elke Huypens  (intuitief coachen voor mens en dier, in kracht met je dier, blokkades ivm vorige levens, ziel-materie, overledenen, ook begeleiden in afscheid tussen mens en dier, vrouw zijn , en balans jij en je kleine ik   )

Henk van 't Net (systemisch coachen en ook bedrijven)

Lynn Kemp (familieopstellingen, in kracht voor je job, vrouwenkracht, wat ligt er onder jouw verlangen ...)