Schakel naar binnen-coaching

Heb je ook vragen als: waarom kom ik steeds dezelfde problemen tegen, waarom is geluk me precies niet gegund? 

WIE ben ik en WAT wil ik echt, wat is mijn LEVENSDOEL, HOE krijg ik terug vat op mijn leven .....  

Wil jij meer weten over jouw innerlijk zelf/ zelfkennis/ bewuste - onbewuste emotionele trauma 's, voorouderlijke patronen....

Wil jij weten waarom bepaalde aandoeningen van je organen blijven of waarom je gevoelig blijft voor bv luchtweginfecties, keelontstekingen.....

Je bewuste kan jezelf en anderen om de tuin leiden maar paarden reageren op je onderbewuste en daar zit de kracht om de dingen in de kern te veranderen en  kan je patronen uit het gezin doorbreken, of een bepaald trauma of diep gewortelde overtuiging rond bv zelfwaardering, zelfliefde, bestaansrecht.. transformeren zodat het een plaats krijgt of zelfs losgelaten kan worden. Zijn er nog dingen niet uitgesproken met personen die reeds zijn overgegaan dan kan een opstelling/consult Elke een verlichting brengen.

Zijn paarden niets voor jou ? wel Elke legt uit tijdens het causopractisch onderzoek en de behandeling, welke emotie gepaard gaat met de fysieke klacht en samen kijken we via kennis systemische en de energetische connectie naar de oorzaak en wat kan helpen om blokkades aan te gaan.

Ook Evelyne gaat via wandelcoachings of ademhaling je naar binnen brengen en helpt je zo om wat nog vast zit, los te laten.


wil je weten hoe anderen het ervaren? lees dan de testimonials bij Meer pagina's ;)


Contact: 

Elke Huypens  (intuitief coachen voor mens en dier, in kracht met je dier, blokkades ivm overledenen, ook begeleiden in afscheid tussen mens en dier  )

Henk van 't Net (systemisch coachen en ook bedrijven)

Lynn Kemp (familieopstellingen, in kracht voor je job, vrouwenkracht, wat ligt er onder jouw verlangen ...)