Diensten

Multidisciplinaire groepspraktijk De Schakel is uw ontbrekende puzzelstukje in uw zoektocht naar gezondheid! Verschillende experten met eenzelfde visie bundelen samen hun krachten: optimale gezondheid voor ieder van ons! En wordt op die manier de betere versie van jezelf. Hoe? Door in te zoomen op verschillende schakels, zoals voeding, beweging, revalidatie en het behandelen van de oorzaak bij een aandoening en niet enkel het gevolg. Op die manier kunnen we u in zoveel mogelijk facetten ondersteuning bieden. Ook organiseren we activiteiten, workshops, lezingen en infoavonden. Om zo een extra hand te reiken naar een goede levensstijl en kennis. Ook het mentale stuk willen we ondersteunen d.m.v Coaching via paarden, meditaties, reiki, voetreflexologie en ontspannende massage ....  Mensen die coaching willen zonder hulp van paarden kunnen bij Fullfill terecht voor stressmanagement, jobcoaching, faalangst en yoga, ..

Osteopathie - Causopractie 

Osteopathie - Causopractie                 

Voor osteopathie en causopractie kan je terecht bij zowel Elke Huypens en De Brul Thorbjörn (sportosteopathie)

Voor klassieke osteopathie kunt u terecht bij Line Vandermeeren

Osteopathie bij dieren:


Coaching via Paarden - bewustwording van jouw innerlijk zelf/zelfkennis/bewust - onbewuste emotionele trauma verwerking 

Bij Elke Huypens en Henk van t Net (Horsense)

Voeding

Voedingsadvies

Velen klachten gaan gepaard met verkeerde manier van eet- en leefgewoontes. Daarom is Evelyne Putseys, erkend diëtiste en voedingsdeskundige eveneens een must in deze groepspraktijk! ze is ook sanaconsulente. Elke ,als osteopaat, bekijkt de voeding in relatie met hoe de organen werken en hoe ze in problemen komen. Samen vormen we een sterk team bij problematiek zoals maag-darmproblemen, schildklier, verzuringen.....  Info over Evelyne: www.dietisteevelyneputseys.be

Kinesitherapie- revalidatie- sport

Kinesitherapie/reva/sport

Kristen Raskin en Line Vandermeeren zijn beide master in kinesitherapie. Line haar specialisatie is naast de algemene kinesitherapie ook pediatrie & nu ook osteo. Kristen helpt u graag  met de revalidatie en sport begeleiding en is er eveneens voor de manuele handelingen.

Kristen is geconventioneerde kinesitherapeute                              KBO 0702770839


Reiki

Voor diepe ontspanning en innerlijke rust

Voetreflexologie

Een weldaad voor je hele lichaam

Jef Van  Eyndt


BODHI: mentale en fysieke ontspanning via meditaties en massage 

www.bodhi-welzijn.be