Diensten

Multidisciplinaire groepspraktijk De Schakel is uw ontbrekende puzzelstukje in uw zoektocht naar gezondheid! Verschillende experten met eenzelfde visie bundelen samen hun krachten: optimale gezondheid voor ieder van ons! En wordt op die manier de betere versie van jezelf. Hoe? Door in te zoomen op verschillende schakels, zoals voeding, beweging, revalidatie en het behandelen van de oorzaak bij een aandoening en niet enkel het gevolg. Op die manier kunnen we u in zoveel mogelijk facetten ondersteuning bieden. Ook organiseren we activiteiten, workshops, lezingen en infoavonden. Om zo een extra hand te reiken naar een goede levensstijl en kennis. Ook het mentale stuk willen we ondersteunen d.m.v Coaching via paarden, meditaties, reiki, voetreflexologie en ontspannende massage ....  Mensen die coaching willen zonder hulp van paarden kunnen bij Fullfill terecht voor stressmanagement, jobcoaching, faalangst en yoga, ..

Osteopathie - Causopractie                 

Voor osteopathie en causopractie van mens en dier kan je terecht bij Elke Huypens.

Steeds zoekend naar de oorzaak van een probleem heeft mijn traject gebracht van lic. kine - osteopaat DO- causopractor DCP en coaching via paarden...Via manuele technieken zowel zachte als manipulatie en toedienen van supplementen proberen we problemen op te lossen die gaan van verteringsproblemen, rugklachten, wederkerende pijntjes alsook klachten die gepaard gaan met een emotionele context. Na een opleiding paarden- hondenosteopathie EDO ( Vluggen instituut ) behandel ik zowel mensen als dieren. Wil je graag osteo / causopractie voor je dier ? Dan graag een telefonisch afspraak 0476/751428 en wil je voor jezelf een afspraak is er de digitale agenda ook. 

Osteopathie bij dieren: www.honden-paardenosteopaat.be

Voor klassieke osteopathie kunt u terecht bij Line Vandermeeren.


Voedingsexpertise & Coaching

Velen klachten gaan gepaard met (onbewust) verkeerde manier van eet- en leefgewoontes. Daarom is Evelyne Putseys, gecertificeerd diëtiste, voedingsdeskundige en ACT-therapeut eveneens een must in deze groepspraktijk! Ze is tevens mindset- en emotiecoach. Mensen met een complexe band met voeding kunnen zeker bij haar terecht. Elke, als osteopaat en causopractor, bekijkt de voeding in relatie met hoe de organen werken en hoe ze in problemen komen. Samen vormen we een sterk team bij allerhande problematieken zoals maag-darmproblemen, schildklier, verzuring van het lichaam, lever- en galblaas disfunctie, ... In samenwerking met Kristen, stemt Evelyne voeding af op het bewegingspatroon. Henk vult Evelyne haar aanbod perfect aan door middel van extra diepgaande coaching op het onderbewuste. Evelyne hanteert tijdens elk gesprek een holistische aanpak. Dit wil zeggen dat er steeds gekeken wordt naar de link tussen lichaam, mindset en emoties. Het is mogelijk om afzonderlijke consultaties in te boeken of voor trajectbegeleiding van langere duur te kiezen. Meer info over Evelyne en haar werkwijze: www.voedjeleven.be.

Kinesitherapie/reva/sport

Kristen Raskin en Line Vandermeeren zijn beide master in kinesitherapie. Line haar specialisatie is naast de algemene kinesitherapie ook pediatrie & nu ook osteo. Kristen helpt u graag  met de revalidatie en sport begeleiding en is er eveneens voor de manuele handelingen.

Kristen is geconventioneerde kinesitherapeute                              KBO 0702770839

Coachen via paarden

Bewustwording van jouw innerlijk zelf/zelfkennis/bewust - onbewuste emotionele trauma verwerking

Bij Elke Huypens en Henk van t Net (HorSense)

Andere samenwerkingen

Osteopathie en causopractie: Thorbjörn De Brul (sportosteopathie)

Reiki en voetreflexologie: Jef Van Eyndt

Bodhi: mentale en fysieke ontspanning via meditaties en massage: www.bodhi-welzijn.b